SQUADRON logo

Samen
naar een
 schitterende toekomst 

Welkom bij de SQUADRON COMMUNITY.

Let’s connect, meet & grow together!

SQUADRON we unite - we care - we empower
Wordt een Squadron member
Het Squadron team van experten

Word member
van de SQUADRON community

SQUADRON is een community die zich inzet om digitalisatie, automatisatie en bedrijfsprocesoptimalisatie om Vlaamse maakbedrijven naar wereld­klasse te tillen.

We werken hiervoor samen met experten die hun passie, kennis en expertise ten volle inzetten en willen genieten van de kracht van het SQUADRON netwerk. Gebaseerd op onze kernwaarden zoals vertrouwen, engagement, positiviteit, persoonlijke ontwikkeling en ethisch intrapreneurship, zorgen we dat elke member zich ten volle kan ontplooien en zijn/haar expertise kan verbreden of verdiepen.

Waarom
expert worden bij SQUADRON

L

Community

Community

SQUADRON is een community van experten met tal van ver­schil­lende persoonlijkheden, inter­esses en expertise. Naast de maandelijkse community meetings is het belangrijk om regelmatig met elkaar te kunnen sparren. Aan onze bar, spontaan of tijdens een formeel moment... alles kan! En niet te vergeten, successen en learnings vieren.

L

Duo-rol

Duo-rol

Niet gevreesd, je staat er bij Squadron nooit alleen voor! We werken altijd in duo. De duo’s worden per project bepaald om te zorgen dat de nodige expertise zeker aanwezig is en de twee members elkaar goed aanvullen. Een dubbele learning on the job!

L

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Persoonlijke ontwikkeling ten top! Dit is de basis om er op professioneel vlak ook op vooruit te gaan. Wij investeren mee in je opleidingen, zorgen voor inspiratie en je krijgt een externe coach om jouw persoonlijke doelen te behalen.

L

Project management

Project management

Je verstopt je niet achter jouw computerscherm. Je doet de werkschoenen aan en gaat mee de werkvloer op om voeling te krijgen met de business. Je gaat ter plekke, spreekt met de medewerkers van de klant en gaat proactief op zoek naar issues en oplossingen. Je gaat verder dan enkel en alleen analyse, je zoekt oplossingen, implementeert die en zorgt dat die ingeburgerd worden.

L

Ondernemen binnen een kader

Ondernemen binnen een kader

Altijd al willen ondernemen, maar de sprong nog niet gewaagd? Wij geven je een kader waarbinnen je als intrapreneur aan de slag kan. Alle Squadron members zijn zelfstandigen. Je kan altijd bij hen te rade voor tips & advies. De gedeelde kennis binnen de community is een echte meerwaarde. Jij kan je focussen op jouw passie. Wij ondersteunen je met de rest. En je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar klanten en projecten.

L

Variatie

Variatie

Projectmatig werken zorgt voor afwisseling. Dat is één van dé drijfveren van onze members. Je kiest er bewust voor om niet vast te plakken aan één bedrijf. Je krijgt net tonnen energie door in verschillende bedrijfsculturen jouw expertise toe te passen. De projecten liggen altijd in lijn met jouw persoonlijke expertise. En dit gaat ook breder. Zo kom je in aanraking met nieuwe facetten en krijg je de ruimte om te groeien.

De SQUADRON waarden

SQUADRON charter stempel

SQUADRON communiceert positief en oplossings­gericht. In onderling vertrouwen en met engagement investeren we samen met onze klant en met elkaar in het ontwikkelen van projecten met duurzame impact en conform ons charter van ethisch en toekomst­gericht onder­nemen.

Deze waarden hebben we uitgewerkt in het SQUADRON charter:

Let’s connect, meet
grow together

CONNECT

L  meer info

LET'S MEET!

L  meer info

TIME FOR SELF-REFLECTION

L  meer info

GROW TOGETHER

L  meer info

Connecteer met ons via LinkedIn, Facebook, Instagram of solliciteer op een van onze vacatures. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Stephanie van People: 0478 74 55 40.

Tijdens de eerste kennismaking komen we graag te weten wat jouw drivers zijn, welke waarden je nauw aan het hart liggen en wat je hart sneller doet slaan. Geen standaard solli­ci­ta­tie­gesprek maar een open babbel waarbij we jouw ambitie naast de toekomstvisie van SQUADRON leggen en bekijken wat we voor el­kaar kunnen betekenen.

We leggen de bal in jouw kamp. Voelen we beiden de klik? Dan plannen we een 2de gesprek in met een expert binnen jouw niche.

Welkom aan boord! Samen kijken we om een individueel memberplan op te maken en kiezen we projecten uit die inspelen op jouw sterktes en waarin je wil groeien. Om meer te weten te komen over dit proces, download onze whitepaper.

Neem Contact

Ben je iemand die graag uitdagingen aanpakt en oplossings­gericht denkt? Je wil impact maken en een je stempel drukken op de wereld van morgen? Dan ont­moeten we je graag en wie weet, maak je binnenkort deel uit van de SQUADRON community.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail Stephanie.

Contacteer Stephanie van People

VRAGEN?

Wil je meer weten over SQUADRON en hoe het is om deel uit te maken van de SQUADRON community? Benieuwd naar de SQUADRON waarden en het SQUADRON charter? Wij hebben alle antwoorden verzameld in een whitepaper die alles bevat wat je moet weten als je SQUADRON member wil worden.

Contacteer Stephanie van People
Contacteer Stephanie van People

Het verhaal van onze members

IN DE SQUADRON community hebben we tal van experten. Kom meer te weten over hoe het is om voor SQUADRON aan de slag te zijn. Enkele van onze members delen hun ervaring, over hoe een dag in hun leven eruitziet en wat ze zelf vinden van SQUADRON.
Lees het verhaal van Squadron member Michiel
Michiel is een van onze laatste aan­winsten bij SQUADRON. Begin 2022 start­te hij als project engineer bij het Motion­minds-team. Daar be­ge­leidt hij tech­nische projecten van A tot ...
testimonial van Squadron expert Ann

Maak kennis met Ann. Zij maakt als Digital Engineer deel uit van EMINDS. Ze haalt veel vol­doening uit het ef­fec­tief creëren van op maat-gemaakte-oplos­singen en kort op ...

Lees het verhaal van Squadron member Marcel

Eind 2019 ging Marcel van start binnen het team van PROCES­MINDS, de divisie van SQUADRON die zich toe­spitst op bedrijfs­proces­opti­ma­li­sa­tie. Hij is sinds­dien aan de slag als Process ...

Lees het verhaal van Squadron member Nele
Nele is er vanaf het prille begin van SQUADRON bij. Ze heeft een pak ervaring binnen EMINDS als Digital Engineer. Ze stuurt ook het devel­op­ment-team in Skopje, Macedonië aan.

Bekijk onze vacatures

Herken je jezelf in dit verhaal en sta je te popelen om te ondernemen? Wij maken graag connectie met like-minded personen omdat we sterk geloven dat we hier beiden door kunnen groeien en mogelijks iets voor elkaar kunnen betekenen. Zit er niet direct iets tussen onze openstaande vacatures dat aansluit bij jouw expertise? Dan ontmoeten we je graag om te zien wat er mogelijk is!