SQUADRON logo

SQUADRON Blog

13/12/2022

Els Carrette

We Care – We Unite – We Empower

Heb je het al gezien? Onze branding & baseline kregen een upgrade!

Wij geloven dat SQUADRON, samen met onze klanten en members, naar een schitterende toekomst kunnen waarin de maakindustrie verder zal floreren. We geloven dat bedrijven klaar zijn voor de toekomst als ze zich wendbaar organiseren door hun business te optimaliseren op vlak van data, processen, mensen & hun product. Ons gezamenlijke doel is om het hoofd te bieden aan de talrijke uitdagingen die steeds sneller ons pad kruisen. We helpen bedrijven om de moeilijke tijden te doorstaan.

we care

Onze klanten zijn uniek. Geen enkel productieproces is hetzelfde, daarom maken we tijd om onze klanten en hun specifieke business te leren kennen voordat we verder gaan. Een goeie connectie is essentieel voor een optimale samenwerking. We verdiepen ons tot we een zo-volledig-mogelijk beeld hebben om advies op maat te verstrekken. We starten steevast vanuit de nood van de klant en verdiepen ons in de business om achterliggende processen te begrijpen en de meest geschikte technologische oplossing voor te stellen.

We geven om de planeet. Bij het uitwerken van projecten, houden we duurzaamheid in ons achterhoofd. Zal dit op lange termijn een goeie oplossing bieden voor de klant? Zal deze oplossing goed passen in de bestaande processen, de toekomstvisie en strategie? Is het haalbaar en toegankelijk voor de medewerkers? Schaadt het de planeet? Wij gaan tot het uiterste om de allerbeste oplossing te vinden voor de nood van onze klant.

Bij SQUADRON zijn de members stuk voor stuk unieke en authentieke mensen van onmisbare waarde binnen de community. We geven om onze members, hun mentale gezondheid en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarom doen we er alles aan om onze members te stimuleren en uit te dagen. Ze krijgen de ruimte om te experimenteren en hun expertise uit te breiden of te verdiepen. Bij SQUADRON hebben members altijd toegang tot ondersteuning & coaching om hun doelen te bereiken.

we unite

Bij het werk dat we verrichten is het cruciaal om te connecteren met de klant én zijn medewerkers. Het succes van de implementatie hangt sterk af van de mensen in het bedrijf. We doen er dan ook alles aan iedereen achter dezelfde kar te spannen zodat oplossingen duurzaam geïmplementeerd worden. Wanneer je de medewerker kan overtuigen van de meerwaarde van de oplossing, zal die meer kans hebben de tand des tijds te doorstaan en volledig geïmplementeerd worden.

SQUADRON is eerst en vooral een community die bestaat uit uiteenlopende experts met verschillende achtergronden. We delen allen een passie voor technologie en de toekomst. Bij de ene member gaan de ogen blinken bij het ontwikkelen van een softwareapplicatie, de andere is een data geek en experimenteert liever met de mogelijkheden van het MS Power Platform.

Naast de technische experten werken we ook samen met business analisten die een brede kennis hebben van procesflows en die de digital change vormgeven. Dankzij onze gedeelde interesse vormen we een hechte community die steeds op zoek is naar de laatste nieuwtjes binnen ons vak.

Op maandelijkse basis wordt er een community meeting georganiseerd waar alle SQUADRON members samenkomen om ervaringen met elkaar te delen, elkaar een update te geven over lopende zaken of gewoon een losse babbel te hebben. Zo genieten onze klanten van de collectieve kennis van de community. Onze SQUADRON members staan er nooit alleen voor. Vaak wordt er tijdens de community meetings een externe expert uitgenodigd over een topic die nauw aansluit bij de persoonlijke of professionele interesses en ambities van de members. Zo niet, dan zal iemand van de community een topic aanbrengen. We ontdekken samen tal van topics vanuit verschillende visies en invalshoeken om tot meer allround oplossingen en inzichten te komen.

we empower

Wij reiken tools aan aan onze klanten die hun leven gemakkelijker maken. We doorlopen samen met onze klanten het volledige interne proces en houden tijdens dit proces onze ogen open voor opportuniteiten die de efficiëntie, snelheid en kwaliteit binnen het bedrijf kunnen verbeteren. Zo empoweren wij onze klanten om duurzaam meer uit hun zaak te halen rekening houdende met hun doelen, ambities en mensen.

‘We empower’ geldt ook voor onze members. Wij geven onze members alle kansen om zichzelf verder te ontwikkelen. Wanneer er een idee ontstaat bij een member, staan we steeds klaar om dit verder te bekijken naar usability en feasability. Ook onze waarden ondersteunen dit sentiment: Positiviteit – Vertrouwen – Engagement – Ethisch Intrapreneurship – Persoonlijke ontwikkeling. We zorgen ervoor dat members steeds opleidingen kunnen volgen voor topics die hun interesse trekt of wanneer ze hun expertise willen verbreden of verdiepen. Alles is mogelijk!

Benieuwd wat SQUADRON voor jou kan betekenen?

Meet the Member: Patrick

Patrick maakt al sinds jaar en dag deel uit van de SQUADRON community. Binnen de community wordt...
Meet the Squadron member Filip

Meet the Member: Filip

Het is hoog tijd dat we je voorstellen aan een van onze leden uit Skopje, Noord-Macedonië. Filip...

Meet the Member: Michiel

Michiel is een van onze laatste aanwinsten bij Squadron. Begin 2022 startte hij als project...
Meet the Member: Marcel

Meet the Member: Marcel

Eind 2019 ging Marcel van start binnen het Processminds-team, de divisie van Squadron die zich...
Nele Eminds

Meet the Member: Nele

Nele was er al bij vanaf het prille begin! Ze is een vaste waarde en heeft een pak ervaring en...
Meet the member Ann

Meet the Member: Ann

Maak kennis met Ann. Zij maakt al van de allereerste dag deel uit van Eminds, de business unit...
wendbare organisatie

Wendbare organisatie

De laatste tijd is onvoorspelbaarheid onze enige zekerheid geworden in een eeuwig veranderende...
Freelancer worden

Freelance ingenieur worden bij Squadron

Freelancer, zelfstandige, entrepreneur, ondernemer… er zijn veel verschillende namen voor...
Squadron Charter

Het SQUADRON Charter

Bij Squadron liggen onze kernwaarden – positiviteit, engagement, vertrouwen, persoonlijke...
Waarden als bouwstenen voor je bedrij

Waarden zijn de bouwstenen van je bedrijf

Kan je een bedrijf runnen zonder waarden? Ja, wellicht wel, maar hoe lang? Kan je een sterk...
Squadron Community Meetings

Community meetings

Squadron organiseert maandelijks een community meeting met alle leden. Deze community meetings...