Bij Squadron staat talent centraal. Echter wordt talent, zowel bij jezelf als je team, vaak niet volledig benut.

Pieter-Jan De Man legt ons uit hoe je het beste uit je team haalt door je medewerkers net meer verantwoordelijkheid te geven.

Daarna geeft Stijn Swijns ons mee wat ‘mental readiness’ is en hoe je nog net die 5 tot 10% extra kan geven om te performen op topniveau.

WEBINAR
Donderdag | 30/04/2020 | 18.00h

Doelgroep: operations & process verantwoordelijken

18.00h Pieter-Jan De Man – Human centered organisation
19.00h Stijn Swijns – Mental readiness

Mental readiness als sleutel tot succes.

Stijn Swijns, de instructeur van de Belgische special forces die bekend werd van de Een-reeks ‘Kamp Waes’, richt het “MissionMe” op, gespecialiseerd in leiderschap. Hij heeft zijn militaire carrière daarvoor stopgezet.

Op deze webinar legt hij uit hoe je nog beter kunt gaan preseteren en zo het verschil te maken met jullie concurrent.

 You can only challenge your fears
if you’re not afraid to fail.
 Stijn

Factory of the future transformatie #4: Human centered organisation

“Putting people first” is bij Stas geen onderdeel van de ‘bullshitbingo’ maar een leidmotief voor échte verandering. Human centered production is immers één van de 7 transformaties die made different naar voor schuift om een Factory of the Future te bouwen die de toekomst van de maakindustrie in België moet verzekeren.

​De STAS site in Doornik is erin 2019 in geslaagd om hun inspanningen met deze titel bekroond te zien. De kern van alle transformaties bij STAS zijn gebaseerd op 2 speerpunten waarop continu vasthoudend wordt ingezet: People & Digital. We tonen in deze praktijkcase aan dat deze visie bijdraagt tot de win/win waar medewerkers én werkgever beter van worden.

WEBINAR
Donderdag | 30/04/2020 | 18.00h

Doelgroep: operations & process verantwoordelijken