SQUADRON master ideas

Zit jij met een business idee dat je graag werkelijkheid ziet worden? Je wil je topidee eerst eens aftoetsen bij 4 ondernemende experten of je kan een financieel steuntje gebruiken? This is the place to be!

Bij SQUADRON geloven we dat we onze mensen moeten empoweren om hun volle potentieel te bereiken. SQUADRON stimuleert lokaal ondernemend talen. We zijn dan ook steeds op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren, groeien en van de wereld een betere plaats te maken.

Op vandaag helpen we de Vlaamse maakindustrie met het digitaliseren, automatiseren en optimaliseren van hun interne bedrijfsprocessen. Hiermee hebben we een waardevolle, duurzame impact op hun bedrijfsvoering en alles daarrond. Maar wij willen verder gaan! We zijn op zoek naar mensen met fantastische ideeën.

SQUADRON pitch?

We willen mensen met goeie ideeën een platform geven om hun idee te realiseren. Het idee blijft volledig van jou! Wij luisteren vooral naar jouw idee, geven eerlijke feedback en challengen jou om jouw business case te laten groeien in zijn beste vorm. Wij ondersteunen jou om jouw business idee om te zetten in een succesvolle onderneming. We doen dit vanuit onze passie en goesting om ondernemerstalent op weg te zetten. En vooral omdat we het iedereen gunnen om dromen te realiseren!

Op 7 juli 2022 worden jullie uitgenodigd om in 15 minuten jullie pitch te brengen. Het beste idee, of het idee met het meeste potentieel voor duurzame impact, wordt op 15 juli 2022 bekend gemaakt en wint €1.000! Je mag dit zelf besteden zoals jij nodig ziet, no questions asked.

Waarom zou jij nu je idee bij SQUADRON komen pitchen?

  • Je kan je pitch oefenen
  • Je kan je idee aftoetsen bij Vlaamse ondernemers
  • Je breidt je netwerk uit
  • Je maakt kans op €1.000 prijzengeld als jij dé beste pitch hebt

Nog een extra duwtje nodig om deze stap te zetten?
Contacteer ons, we helpen je graag verder!

Kom pitchen bij SQUADRON

Inschrijven kan tot en met 30 juni 2022.