SQUADRON logo
Case Haelvoet: de QURA app in gebruik in de productie
logo Haelvoet

duurzame oplossingen door
teamborden en QURA

HAELVOET ontwerpt en produceert sinds 1931 designvol en comfortabel zorgmeubilair. Met meer dan 230 medewerkers in België en Roemenië werkt Haelvoet dagelijks aan nieuwe, ergonomische oplossingen voor onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen en kleinschalige woonvormen.

Vraag naar digitale roadmap

Vanuit de constante drive om maakbedrijven te ondersteunen in hun groeiproces kwamen SQUADRON en Haelvoet in contact met elkaar. De initiële vraag van Haelvoet was om een digitale roadmap op de stellen voor de komende jaren zodat hun digitale processen gewaarborgd blijven in de toekomst.

een case over een boeiend
digitalisatie project

LYBOVER bedenkt, ontwerpt, pro­duceert, installeert en onder­houdt installaties in de meest diverse industriële sectoren en in de bouw. Sinds eind 2018 is er een nieuwe organisatiestructuur geïntroduceerd. Naast de centrale ondersteunende diensten bestaat Lybover uit 5 externe business units. Lybover INSTALLATION is de overkoepelende business unit die alle installaties en de service­diensten voor de groep verzorgt.

Nood aan digitalisatie

Door de transformatie van de groep werd Lybover met extra complexiteit op het vlak van communicatie en administratie geconfronteerd. Er was nood aan digitalisatie om de prestaties van de Lybover INSTALLATION montageploegen intern door te geven aan de business units. Ook was de tijd rijp om de planning qua efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

Interview met IT manager voor de case Lybover

Neem Contact

Heeft uw bedrijf ook nood aan digitalisatie? Ben je op zoek naar een onafhankelijk bedrijf dat de beste oplossingen uitzoekt op maat van uw bedrijf? En bovendien oplossings­gericht denkt en graag uitdagingen aangaat? Dan ont­moeten we je graag en wie weet werken we ook voor u straks een nieuw succesvol project uit.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail Dries vrijblijvend. Hij maakt graag een afspraak om deze case toe te lichten.

Contacteer Squadron Business Unit Manager Dries Dewulf
Contacteer Squadron Business Unit Manager Dries Dewulf