SQUADRON logo

4 expertises
tot uw dienst

Met 4 expertises stomen we bedrijven klaar voor de toekomst. We houden van complexe uit­dagingen waarbij we trans­formatie met échte impact realiseren en meerwaarde creëren.

Binnen de SQUADRON community beschikt elke expert over een unieke set van competenties en expertises. Door hun enthousiasme en sterk engagement ontstaat er een vruchtbare knowledge exchange.

Squadron expertises tot uw dienst
logo MOTIONMINDS

KRIJG ADEMRUIMTE EN
EXPANSIE­MOGELIJK­HEDEN DOOR
OPTIMALISATIE VAN PRODUCTIEFLOW

De experten van MOTIONMINDS zorgen er voor dat de correcte data gecapteerd wordt. Vervolgens wordt relevante data, in lijn met de behoefte, op de juiste plaats en voor een specifiek persoon duidelijk gevisualiseerd.

MOTIONMINDS observeert, analyseert en automatiseert de flows in de productieomgeving om zo alles uit jouw machinepark te halen qua efficiëntie en rendabiliteit.

We controleren samen met jou de optimale functionaliteit en layout van de machines en installaties, afgestemd op jouw business.

Bij MOTIONMINDS vertrekken we altijd vanuit de visie van totaalintegratie zodat de productie naadloos in communicatie staat met jouw digitale besturingssystemen en bedrijfsprocessen.

Hierdoor krijgt jouw onderneming meer ademruimte om verder te innoveren, te groeien en kostenefficiënter te werk te gaan.

Bring your production to the next level by bridging the gap between IT, people and machinery.

Onafhankelijke begeleiding in
digitale transformatie

Laat je begeleiden door onze EMINDS experten om jouw digitalisering naar “the next level” te tillen!

EMINDS digitaliseert bedrijfsprocessen zodat je onderbouwde beslissingen kan nemen op basis van accurate en volledige data.

Als onafhankelijke partner bouwen we mee aan de digitale architectuur en reiken we concrete oplossingen aan op maat van uw behoeften.

We streven er naar om onze aangeboden oplossingen laagdrempelig en eenvoudig te houden waarbij onze snelheid, flexibiliteit en no-nonsense aanpak cruciaal zijn.

Bring your digitalisation to the next level.

logo EMINDS
logo PROCESSMINDS

BEDRIJFS­PROCES­OPTIMALISATIE
BINNEN PRODUCTIE­OMGEVINGEN

Onze PROCESSMINDS experten zijn gepassioneerd in het duurzaam optimaliseren van productie­processen binnen Vlaamse productie­bedrijven. We beogen een soepel en doeltreffend samenspel tussen mensen, machines en materialen.

Met onze expertise investeer je in een productie die rendabeler, milieuvriendelijker en efficiënter wordt en waar medewerkers voldoening halen uit hun job.

We gaan samen aan de slag om de doorlooptijd van de administratie, de logistiek en het productie­proces te opti­ma­liseren en de toegevoegde waarde van digi­talisatie en auto­matisatie te vergroten.

Bij PROCESSMINDS is er al heel wat concrete ervaring in het werkveld opgebouwd. Zowel bestaande productie-eenheden als nieuwe productiesites pakken we volgens de noden en op maat aan. Zo bekomen we een positieve werkomgeving die klaar is voor de toekomst!

Bring your business process to the next level.

OPTIMALISATIE
VAN PRODUCTONTWIKKELING

De DESIGNMINDS experten zijn gespecialiseerd in product lifecycle management (of PLM). PLM is de systematische aanpak van het beheer van de levenscyclus van een product, vanaf het ontwerp en de ontwikkeling tot de uiteindelijke totstandkoming. 

De experten bij DESIGNMINDS zien PLM als een holistische benadering van productontwikkeling. Het omvat elk aspect van de levenscyclus van een product.

We bieden hiermee innovatieve oplossingen aan voor het uitwerken van technische tekeningen, prototyping, optimalisatie van ontwerpen en integratie in jouw productieproces.

De voordelen van PLM zijn divers:

  • minimaliseren van productiefouten
  • snellere productcyclus
  • elimineren van verspilling
  • verbeteren van de efficiëntie
  • kortere time-to-market
  • productvarianten

Bring your product life cycle to the next level.

logo DESIGNMINDS