Het snel en slim ontwerpen van nieuwe producten enerzijds én het herontwerpen van bestaande producten met nieuwe technologie vormen het kloppend hart van elk maakbedrijf. Een goed product hebben is één zaak, in een snel veranderende wereld en met toenemende concurrentie moet het ook modulair en schaalbaar opgebouwd worden. Vele ontwerpen zitten nog in een oude 2D-jas, maken deel uit van 1 generale tekening en zijn zo ook moeilijk uit te besteden.

Design minds biedt hierbij de oplossing.  Ons team van experten in mechanical engineering ondersteunt waar gewenst bij alle stappen van het ontwerp proces. Door onze ervaring en focus op de maakindustrie kunnen wij ons perfect inleven in de productie van onze klanten.

Onze tekenaars staan garant voor een kwalitatief design, in de nieuwste technologie én rekening houdend met alle processen binnen de organisatie. Daarnaast staat communicatie bij ons centraal. Een duidelijk en constant overleg met jullie intern team zorgt ervoor dat jullie in no-time product leader zijn binnen jullie sector!

Feel free to contact us

+ 32471902522

Kalkhoevestraat 10 bus 12 8790 Waregem